#70 new
Erik Olsen

Translated scaffold again

Reported by Erik Olsen | July 19th, 2021 @ 03:20 PM

Efterhånden som projektet kommer i gang; stilladset er rejst og fastgjort til bygningen. Sikkerhedsudstyr og hejseudstyr er opsat. Jordarbejdere flytter mursten og mørtel til stilladsplatforme, mens murbrokker og affald, der skyldes forberedelse af væggen, samtidig fjernes til bortskaffelseskassen.

Når de mistænkte mursten er fjernet kirurgisk og udskiftet med de nærmeste matchende nye, og de tilstødende mørtelforbindelser røres med frisk mørtel og bearbejdes til en pæn finish; fremskridtene fortsætter, måske i flere dage, indtil jobbet er afsluttet.

Murværketeamet afslutter projektet med at gennemføre en grundig endelig oprydning, nedbryde og fjerne stilladser og udstyr; når besætningschefen har afsluttet sin sidste inspektion. Kunden har derefter demonstreret det færdige resultat, og deres tilfredshed bekræftes. Sådan går man omkring med at genoprette en udvendig mur eller en gigantisk arvsejendom for den sags skyld.

Indlæg din murerfirmaopgave i gratis murerformularen på maks 5 minutter (så er du færdig). Så bliver du kontaktet af to-tre moderne murermestre, som hver leverer deres 3 tilbud murer Odsherred
3 tilbud murer Odsherred. De glimrende moderne murermestre byder ind på din opgave, hvorpå du frit kan udpege et tilbud. Gratis murersiden 3murertilbud.nu er en klassisk såvel som nyskabende internet murerfirmahjælp, som tilbyder at skaffe de ypperste tilbud på 1. klasses murerfirmaassistance.

Dette år har vist sig at være ikke så typisk både set ud fra et og det faktum, at langt de fleste mennesker har isoleret sig hjemme for at beskytte mod coronavirussen. Som et resultat har mange mennesker vendt deres opmærksomhed mod at håndtere de forskellige reparationer i hjemmet, som de enten har bemærket, at de har brug for opmærksomhed eller ikke har haft tid til tidligere at tage fat på; inklusive murerreparationer.

Hvad gør en stenhugger?
Som navnet antyder, er en stenhugger en person, der arbejder med sten. Stenhuggerne klipper og former hårde og bløde stenblokke og murplader til konstruktion og renovering af stenstrukturer og monumentalt murværk (murværk til kirkegårde).

Ifølge Wikipedia er stenhuggeri en af ​​de ældste brancher i menneskets historie, og den lever stadig godt i dag. Faktisk er stenhuggere i så stor efterspørgsel, at der er mangel i mange områder af landet.

Comments and changes to this ticket

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

Repository for collecting Locale data for Ruby on Rails I18n as well as other interesting, Rails related I18n stuff

People watching this ticket

Pages